Vols tenir un robot fent de community manager la teva empresa?

 

 L'estalvi de temps i diners que representa la robotització en el màrqueting 2.0 de les empreses significa un nou paradigma ja que, a diferència de la publicitat, aquest tipus de promoció permet a les empreses créixer amb una menor inversió en publicitat. 

Hi ha robots tractant de vendre'ns?

Forma part ja de la nostra vida quotidiana la sensació que hi ha màquines de vendre molt a prop nostre. A ningú li sorprèn avui que després d'haver estat interessant-se en Internet per un cotxe de lloguer, apareguin moltíssims anuncis d'aquesta temàtica, durant dies.

 

Podem intuir com petits robots venedors estan pendents de nosaltres.

Les grans companyies fa temps que s'aprofiten de l'anàlisi de dades, a gran escala, i compren espais de publicitat mitjançant la coneguda com a 'compra programàtica'. Un mecanisme pel qual es creuen milers de dades per mostrar a cada persona concreta un anunci específic per als seus interessos, en cada moment.

Companyies com Amazon van ser pioneres també en generar sofisticats mecanismes de recomanació, basats en interessos de clients el perfil és "semblant" al nostre.

 

S'obre una oportunitat per a les petites empreses

Potser el més nou és que des de fa uns mesos, un equip d'investigació format per experts de diverses ciutats del món, entre elles Barcelona, ¿¿han llançat un ambiciós projecte global que sota el nom de eresmarketing.com posa a l'abast de professionals i petites empreses tota la tecnologia del màrqueting automatitzat.

 

Han començat a proliferar petites empreses capaces d'analitzar amb eines simples el comportament dels seus potencials clients. Un exemple d'això és

limpiezasprofesionales.com, una petita empresa de neteja que analitza les preferències dels seus potencials clients a través de l'anàlisi de la informació de xarxes socials, e-mails i navegació a la web, i amb tot això ha aconseguit incrementar un 25% les seves vendes.

 

Com afecta als consumidors l'automatització del màrqueting?

A diferència del que alguns puguin pensar, un ús òptim de l'automatització tindrà com a conseqüència que cada persona rebi menys impactes publicitaris al llarg del dia, i sobretot, moltíssim més vinculats als seus interessos. En efecte, la publicitat inicialment va tenir un paper informatiu, permetent donar a conèixer productes al públic.

 

La sobre saturació viscuda en la primera dècada del segle XXI podria donar pas a aquest nou escenari en el qual la personalització basada en interessos retorni als anuncis seu paper literal de '' anunciar-nos '' una novetat o informació reveladora.

 

Els nous professionals del màrqueting

Un dels àmbits on aquestes tendències estan impactant intensament és entre els professionals del màrqueting. El poder de la creativitat es reforça gràcies a l'aportació de dades de valor per comprendre millor el context en el qual desenvolupar les campanyes. D'altra banda, igual que ha succeït ja en altres contextos professionals, tendeixen a desaparèixer aquelles tasques repetitives i mancades de valor afegit que seran poc a poc traspassades als robots, aquests nous jugadors en la partida del màrqueting que sembla que han irromput amb força.

 

Els Robots Community Manager

Es tracta d'uns avançats sistemes d'Intel·ligència Artificial que han après com trobar nous clients i oportunitats de negoci per a les empreses.

Aquests avançats sistemes, són capaços de detectar potencials clients (dins de grups de conversa i espais social mitjana) i despertar el seu interès amb continguts atractius recopilats de la xarxa de forma també automatitzada.

 

Coneix una nova oportunitat per millorar la capacitat d'atraure nous clients per al negoci, consulta http://www.eresmarketing.com

 
 

 


 


  • Comparteix-lo:
  • linkeding
  • twitter
  • Facebook
  • Google plus
La intel·ligència artificial està arribant a les petites empreses.
  • Comparteix-lo:
  • linkeding
  • twitter
  • Facebook
  • Google plus


Vols que t'ajudem a trobar una solució