Com simplificar la gestió de comandes a empreses B2B

Gestionar comandes a les empreses B2B implica tot un seguit de reptes.

Avui en dia per exemple tenim els portals B2B que ajudar a optimitzar l'ús dels seus recursos, millorar les relacions amb els seus clients i tenir una extranet per compartir informació amb altres agents del mercat, per exemple seus socis, clients o proveïdors.

 

Si el seu negoci és vendre a altres empreses en lloc de persones individuals, segur que vostè està immers en la necessitat de millorar la gestió de comandes, perquè és una cosa que avui en dia no pot estar gestionada manualment i si ho feu amb canals online ha de ser molt curosos perquè no et serveix una web simple amb un formulari, has de donar mes funcionalitat.

 

El problema quan vostè gestionar les comandes en empreses B2B

 

Moltes empreses B2B no veuen clara la possibilitat de crear una botiga en línia. Per això només tenen una pàgina web corporativa, on parlen sobre els seus productes en un catàleg de gran (de vegades fins i tot en format pdf) i rebre ofertes dels clients de diferents parts del país i del món.

 

Això clarament limita la gestió de les comandes, com tan aviat com hi ha un pic de compres,  haurà de gestionar un servei al client aclaparat i que no pot atendre a tantes demandes.

 

No obstant això, porta a dificultats interminables:

Han canviat els hàbits de consum. Cada vegada més empreses volen evitar el contacte directe a l'hora de fer comandes i prefereixen comprar de manera automatitzada. Vivim en l'era de Alibaba i Amazon. Tenir una Extranet B2B es beneficiaria perquè podria donar molta informació als seus clients a través d'aquesta eina.

 

Manca d'estandardització i automatització. Cal gestionar el seu negoci millor internament, evitant tasques que perdin temps per simplificar el procés de negocis i automatitzar nombroses àrees de la gestió interna de l'empresa.

 

Seus proveïdors també han canviat. I la seva relació amb ells ha d'ajustar-se als nous temps, que els permet saber quan vostè necessita nous productes emmagatzemats o ser capaç de compartir i disposar de les factures en línia.

 

Com un Portal de B2B ajuda a millorar la gestió de comandes

Nous programes de B2B satisfan les necessitats dels nous consumidors i proveïdors de nous. Per implantar una Extranet B2B vostè farà que el seu negoci tingui una eina de multi-dispositiu on els clients poden comprar més fàcilment i pot compartir tot tipus d'informació sense haver d'estar en contante.

 

També millorar l'anàlisi de les dades en temps real i atendre les demandes específiques dels seus clients, donant lloc a una millor gestió de les ordres, incloent l'àrea logística, on la necessitat de tenir dades en temps real i actualitzades és vital.


  • Comparteix-lo:
  • linkeding
  • twitter
  • Facebook
  • Google plus
Moltes empreses B2B no veuen la oportunitat de crear una botiga en línia. Per això només tenen una pàgina web corporativa
  • Comparteix-lo:
  • linkeding
  • twitter
  • Facebook
  • Google plus


Vols que t'ajudem a trobar una solució