skip to Main Content

Sobre nosaltres

La Cambra de Comerç de Barcelona és una corporació que té com a objectiu principal ajudar al teixit empresarial de la demarcació de la Cambra a ser més competitiu, oferint serveis relacionats amb els mercats, les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC).

 

Què és cambradigital?

Ens mou el convenciment que les TIC són la millor palanca possible perquè una empresa desenvolupi el seu creixement econòmic d’una forma òptima i adequada. En aquest sentit, cambradigital és un projecte de la Cambra de Comerç de Barcelona que integra i promociona les solucions TIC per a persones emprendores i autonònomes,  Pimes i grans empreses.

En conseqüència, acostem aquest tipus de serveis i solucions mitjançant serveis propis o col·laborant amb partners TIC.

Es tracta de posar a disposició de les empreses, canals específics de comunicació i informació, així com totes les eines possibles pel que fa a la transformació digital per a emprenedors, emprenedores, autònoms, autònomes, PIMES i grans empreses: ERP, CRM, IoT, BI, núvol, negocis a la xarxa (comerç electrònic, pàgina web), certificacions ISO 27001, signatura electrònica, certificat digital.

En definitiva, procura contribuir des de tots els àmbits possibles a la digitalització d’empreses.

En què consisteix exactament el treball de la cambradigital?

La seva missió és la de contribuir en tot el que pugui, exercint un paper important en la transformació digital d’empreses. Apropar les tecnologies de la informació i la comunicació als empresaris, directius i tècnics que conformen el teixit industrial de la demarcació de la Cambra de Comerç de Barcelona.
Es tracta d’informar-los, assessorar-los i formar-los sobre noves tendències i solucions tecnològiques que afectin d’alguna manera les relacions empresarials establertes entre les empreses, el mercat i els clients. Busca sempre l’eficiència operativa i de gestió i investiga formes de millorar aquests factors en tot moment. Facilita l’accés d’aquests empresaris a nous productes que ofereixi el mercat i que puguin contribuir directament a desenvolupar totes aquestes millores tant en línia com fora de línia. En definitiva, és la guia tecnològica de les empreses de la demarcació de la Cambra de Comerç de Barcelona.

Inscriu-te a la newsletter

Inspiració, tendències i opinió per a professionals de la tecnologia

He llegit i accepto l'Avís legal.


Back To Top