skip to Main Content
logo cambra barcelona

#SempreObert


Si ets autònom

et fem el lloc web gratis

*Condicions de la iniciativa “Sempre Obert”: El departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya, La Cambra de Comerç de Barcelona, amb col.laboració de Nominalia, ofereix de manera totalment gratuïta el disseny d’una pàgina web amb domini inclòs a empresaris autònoms. Per beneficiar-te d’aquesta iniciativa, cal que sol·licitis aquest servei a la Cambra mitjançant aquest formulari de contacte

De què va això?

És una iniciativa conjunta entre la Cambra de Comerç de Barcelona i Nominalia, per solidaritzar-se amb els autònoms: una figura clau de l’economia del país i fortament afectada per la pandèmia de la Covid-19.

Nominalia posa els seus dissenyadors a crear llocs web de manera gratuïta per tal que els autònoms puguin disposar d’una eina de promoció dels seus negocis.

Amb la colaboració de:

  • logo generalitat

Per què ho fem?

Perquè sentim la necessitat de donar un cop de mà als autònoms i mirar d’alleugerir el cop que suposa  una reducció dràstica de les seves vendes.

A la provincia de Barcelona, abans de la pandemia hi havia més de 230.000 autònoms. Molts s’han vist obligats a tancar i molts altres pateixen les greus conseqüencies derivades d’aquesta pandemia.

Conjuntament la Cambra i Nominalia hem volgut trobar una manera d’ajudar a qui pugui necessitar-ho, posant els nostres recursos i expertise a disposició del autònoms que no disposin de web i desitgin tenir-ne, perquè aquesta crisi els afecti el mínim possible.

Com serà el teu web?

Serà one-page i tindrà quatre apartats

El web del teu negoci constarà d’una sola pàgina amb navegació vertical i presentarà quatre seccions: Qui som, Que fem, On som i Contacta’ns.

Estarà connectada amb les teves xarxes socials i amb un codi QR

El lloc web estarà associat als diferents perfils teus de xarxes socials (Facebook, Instagram, Twitter i/o WhatsApp) perquè puguis donar-te a conèixer ràpidament.

Complirà amb la normativa de protecció de dades

El lloc web disposarà de tots els requisits a què obliga la Llei espanyola vigent sobre Protecció de Dades (RGPD): Política de privacitat i avís de cookies.

Tindrà domini propi i 3 bústies d’email

Tu triaràs el domini del teu web: el registrarem gratis per tu (.com .es .cat .net .eu .info) i, a més a més, obtindràs 3 comptes de correu que podràs personalitzar.

 

De quina manera pot beneficiar-te tenir lloc web?

null

Incrementaràs les oportunitats de venda

Amb un web estàs obrint un nou canal de venda: l’online. No només augmentaràs el número de clients potencials, sinó també les possibilitats de venda, ja que estàs habilitant nous canals per rebre comandes: telèfon, formulari de contacte o WhatsApp.
null

Obtindràs un codi QR

A més de dissenyar-te el teu web, et lliurarem un QR també.
null

És gratis només per a autònoms

Amb aquesta iniciativa solidària volem donar suport als autònoms, oferint aquest servei de manera gratuïta a les 100 primeres peticions. Si no ets dels 100 primers en demanar aquest servei, podrà gaudir d’un descompte important. Aquest servei de disseny web a Nominalia té habitualment un preu de 80 € (preu del domini a part).

Demana’ns un web gratis i estigues #SempreObert

He llegit i accepto l'Avís legal / Política de privacitat

Informació bàsica sobre el tractament de dades (Reglament (UE) 2016/679) Responsable del tractament: Cambra Oficial de Comerç, Indústria, Serveis i Navegació de Barcelona. Finalitats: Respondre a les consultes i dubtes plantejats / Rebre comunicacions de la Cambra. Legitimació: Interès legítim d’atenció als usuaris / Consentiment. Destinataris: Les dades no es cediran a tercers, llevat que ho exigeixi una llei o sigui necessari per la resolució de la consulta. Drets: Accedir, rectificar i suprimir dades, així com la resta que s'exposen a les Polítiques de Transparència de la Cambra . Més informació a les Polítiques de Transparència de la Cambra.

Alguna pregunta? Som-hi!

Realment és gratis?

Sí, realment és gratis. Es tracta d’una iniciativa solidària que pretén donar un cop de mà als autònoms, que sabem que s’ho estan passant malament en aquests moments a causa de les estrictes mesures de contenció del coronavirus.

I l’any vinent, què?

L’any vinent, si vols mantenir actiu el teu web i el teu domini, només caldrà que renovis el domini del teu negoci, que té un preu de 37,40 € anual + IVA. Per descomptat, Nominalia no posa mai cap compromís de renovació ni de permanència en les condicions de venda dels seus serveis.
Pel que fa a el servei de disseny de la pàgina web, no caldrà abonar res ni ara ni mai, ja que aquesta acció de Nominalia és un gest solidari per ajudar els autònoms a digitalitzar-se.

 

Què he de fer perquè em feu gratis el web del meu negoci?

Si vols beneficiar-te d’aquesta iniciativa, posa’t en contacte amb nosaltres a través del formulari d’aquesta pàgina.

I quan tindré el meu web disponible?

Un cop ens hagis demanat el servei, ens posarem en contacte amb tu per recopilar la informació necessària per crear-te el web, així com el nom de domini que hem de registrar per tu.
Tan bon punt tinguem tot el que cal per començar a dissenyar el web, creiem que en una setmana ja podràs ensenyar amb orgull el teu web a amics i familiars.

Ara bé, som humans, i encara que ens encantaria aconseguir crear el lloc web dels 230.000 autònoms de la provincia de Barcelona, hem decidit limitar aquesta acció solidària a les primeres 100 sol.licituds. Per cert, aquesta iniciativa està limitada a un sol web per client!

Podré fer canvis al meu web més endavant?

Per descomptat. Nosaltres et farem un lloc web i, a partir d’aquí, és teu i podràs fer-hi els canvis que vulguis. Podràs editar sempre el teu web entrant a la teva Zona Client de Nominalia, clicant al teu domini i accedint a l’apartat “EDITOR WEB”.
Un cop dins, veuràs com està construït el lloc web i podràs fer-hi els canvis que necessitis.

.


Back To Top