skip to Main Content

A l’entorn empresarial actual, a una empresa petita o mitjana se li fa més necessari cada dia, mantenir-se competitiu. Per aconseguir això, existeix un consens generalitzat en que la utilització dels darrers avenços tecnològics ocupen un lloc clau en l’estratègia.

Com podem ser competitius quan convivim amb empreses tan grans que aconsegueixen economies d’escala molt importants i que tenen una gran capacidad d’inversió?

La resposta està a l’essència mateixa de la Pime, que rau en l’agilitat i la proximitat. Aquests han estat sempre els valors diferencials d’una empresa mitjana respecte d’una molt gran. És el que aprecien els seus clients i la raó per la qual prefereixen fer negocis amb elles.

De la mateixa manera que les fonts de finançament han d’estar d’acord amb les necessitats financeres, la tecnologia i els partners que s’escullen pel viatge de la transformació tecnològica han d’estar d’acord amb les necessitats i objectius de l’empresa. És per això que la Pime hauria d’optar per tecnologies d’implantació ràpida i d’alt retorn de la inversió. A l’avantguarda d’aquestes tecnologies, destaca amb força la Tecnologia RPA (Robotització de Processos)

Aquest tipus de solució passa per incloure a la plantilla el que anomenem Treballadors Digitals. Aquests treballadors s’encarregaran de les tasques més repetitives i mecàniques dels processos administratius de totes les àrees de l’empresa. D’aquesta forma s’allibera el temps dels empleats per fer tasques que no podria fer una màquina, com per exemple millorar l’atenció personalitzada als clients i poder estar pendent de les seves necessitats.

  1. El treballador Digital és un Software
  2. Integrat a la Infraestructura IT
  3. Imita la tasca d’un empleat

 

Nou de cada deu empreses confirmen que treballar amb Treballadors Digitals és una experiència altament positiva*

(*) Article del 2017 de la Consultora forrester The new Frontier of automation: Enterprise RPA

La Tecnologia RPA ofereix el següents beneficis:

  • Reducció de costos
  • Millora de la eficiència operativa
  • Increment de la productivitat
  • Tecnologia adaptable a l’entorn i als volums de feina
  • Font d’informació per continuar millorant

 

Aquesta tecnologia, més d’oferir millorar la competitivitat de l’empresa per productivitat, costos, eficiència i control, també afecta molt positivament a l’ambient laboral a l’alliberar els equips de treball de les tasques més rutinàries i avorrides per dedicar-se al que realment és valuós.

A Trusted Advisors som experts en assessorar als nostres clients en processos de Transformació que millorin la seva competitivitat i qualitat en termes globals, sense perdre de vista el més important, els interessos dels nostres clients i les persones que hi treballen. La Tecnologia RPA és una de les nostres eines principals per assolir aquests objectius d’una manera àgil, efectiva i poc costosa.

Inscriu-te a la newsletter

Inspiració, tendències i opinió per a professionals de la tecnologia

He llegit y accepto l'Avís legal.


Back To Top